×

Change Language

FI EN
×
×

Ilmoittautuminen päättyi toukokuussa

Voit vielä saada peruutuspaikan - katso tästä tarkemmin:

Peruutuspaikat

Ilmoittautuminen oli auki 16.4. klo 16:00 - 2.5.2018 klo 24:00

Ilmoittautuminen Vaarojen Maraton -tapahtumaan 5.-6.10.2018 oli avoinna 16.4. klo 16:00 - 2.5.2018 klo 24:00. Järjestäjä ja Kolin kansallispuistoa hallinnoiva Metsähallitus ovat linjanneet, että tapahtuman osallistujakatto on tuhat juoksijaa. 

Sarjoissa Retki 42,5 km, 65 km ja 13,5 km paikat arvottiin ja sarjoissa 130 km ja 42,5 km kaikki ilmoittautuneet saivat paikan ilman arvontaa.

Osallistumisoikeudet jakaantuvat näin

Osallistumisoikeus on seuraavilla ryhmillä

 • Vuodelta 2017 osallistumisoikeutensa siirtäneet. Heille lähetetään erilliset ohjeet sähköpostilla.
 • Edellisen vuoden tuloslistan 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa pl. Retkisarja.  
 • Vuoden 2018 BUFF®Trail Tour Finlandin 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa Nuuksio Classic Trail Marathonin jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta Nuuksio Classicin jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
 • Vuoden 2018 Ultra Trail Tour Finlandin kärkijuoksijat sekä Ultra Trail Tour Finisher -kandidaatit NUTS Ylläs Pallas -tapahtuman jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta NUTS Pallaksen jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
 • Juoksijat, jotka ilmoittautuvat osallistumisoikeuksien arvontaan 16.4.-2.5.2018 sekä saavat arvonnassa osallistumisoikeuden. Jos arvontaan ilmoittautuneita on vähemmän kuin sarjakohtainen osallistujakatto, kaikki ko. sarjaan ilmoittautuneet saavat osallistumisoikeuden ilman arvontaa. Jos jossakin sarjassa kaikkia paikkoja ei varata, järjestäjä voi siirtää vapaat paikat johonkin toiseen sarjaan, jossa kysyntää on enemmän kuin tarjolla olevia paikkoja. 
 • Yhteistyökumppanit (median edustajat, osallistumisoikeuden voittaneet, kutsuvieraat ja mahdolliset muut kumppanit).  

Arvonnan periaatteet

 • Yksi henkilö voi ilmoittautua yhteen sarjaan.
 • Osallistumisoikeutta tavoittelevat juoksijat (osallistumisoikeus henkilökohtainen) jättävät yhteystietonsa 16.4.-2.5.2018 erilliselle ilmoittautumislomakkeelle ja osallistuvat näillä tiedoilla arvontaan. Linkki lomakkeeseen päivitetään tälle sivulle. 
 • Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin sarjakohtainen osallistujakatto, osallistumisoikeudet arvotaan. He, jotka eivät saa arvonnassa osallistumisoikeutta, päätyvät varasijoille/jonotuslistalle.   
 • Jos arvontaan ilmoittautuneita on vähemmän kuin sarjakohtainen osallistujakatto, kaikki ko. sarjaan ilmoittautuneet saavat osallistumisoikeuden ilman arvontaa.
 • Jos jossakin sarjassa kaikkia paikkoja ei varata, järjestäjä voi siirtää vapaat paikat johonkin toiseen sarjaan, jossa kysyntää on enemmän kuin tarjolla olevia paikkoja. 
 • Arvontaan osallistuneille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Osallistumisoikeuden saaneiden tulee lunastaa paikat maksamalla osallistumismaksu määräaikaan mennessä. Jos maksua ei siihen mennessä ole tehty, järjestäjä tarjoaa vapautunutta osallistumisoikeutta jonotuslistalla seuraavalle.

Kimppa-arpa max. 5 hlön ryhmälle

 • Enintään 5 hlön seurue voi ilmoittautua yhdessä. Paikkoja arvottaessa ja voittoarvan sattuessa kohdalle kaikilla ryhmän jäsenillä on osallistumisoikeus. 
 • Seureen jäsenet voivat ilmoittautua keskenään eri sarjoihin. 

Force major/tapahtuman peruminen

Jos tapahtuma tai sen osa joudutaan pakottavien olosuhteiden (Force Major) vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle.

Peruutuspaikat ja sarjavaihdot

Peruutuspaikkoja voi ostaa sekä myydä. Osallistujat vastaavat itse paikkojen välittämisestä (ostajan/myyjän kontaktointi, maksuliikenne) toisilleen. Järjestäjä tarjoaa peruutuspaikkojen osto- ja myyntitorin tapahtuman nettisivuilla. Myyntitilanteessa paikkansa myyvä juoksija päivittää ostajan tiedot ilmoittautumisjärjestelmään. Tämän hän voi tehdä nettilinkillä, jonka sai sähköpostilla, kun ilmoittautui tapahtumaan. 

Osallistujat on listattu

Tapahtuman ilmoittautuminen oli auki 16.4.-2.5.2018. Sarjoissa Retki 42,5 km, 65 km ja 13,5 km paikat arvottiin ja sarjoissa 130 km ja 42,5 km sarjoissa kaikki ilmoittautuneet saivat paikan ilman arvontaa.

Osallistujalista