×

Change Language

FI EN
×
×

Ilmoittaudu 27.1.2019 klo 18.00 alkaen

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä - ei arvontaa!

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen vuoden 2019 tapahtumaan alkaa 27.1.2019 klo 18.00

Edellisvuosilta tuttu osallistumisoikeuksien arvonta poistuu, ja starttipaikat jaetaan ”nopeat syövät hitaat” -periaatteella. Paikat Vaarojen Maratonille 2019 jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä ja Kolin kansallispuistoa hallinnoiva Metsähallitus ovat linjanneet, että tapahtuman osallistujakatto vuonna 2019 on 1100 juoksijaa. Vuonna 2018 sarjoissa Retki 42,5 km, 65 km ja 13,5 km paikat arvottiin ja sarjoissa 130 km ja 42,5 km kaikki ilmoittautuneet saivat paikan ilman arvontaa.

Katso 2019 sarjaesittelyt tästä

Osallistumisoikeudet jakaantuvat näin

Osallistumisoikeus on seuraavilla ryhmillä

  • Vuodelta 2018 osallistumisoikeutensa siirtäneet. Heille lähetetään erilliset ohjeet sähköpostilla.
  • Edellisen vuoden tuloslistan 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa pl. Retkisarja.  
  • Vuoden 2019 BUFF®Trail Tour Finlandin 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa Nuuksio Classic Trail Marathonin jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta Nuuksio Classicin jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
  • Vuoden 2019 Ultra Trail Tour Finlandin kärkijuoksijat sekä Ultra Trail Tour Finisher -kandidaatit NUTS Ylläs Pallas -tapahtuman jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta NUTS Pallaksen jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
  • Yhteistyökumppanit (median edustajat, osallistumisoikeuden voittaneet, kutsuvieraat ja mahdolliset muut kumppanit).  

Ilmoittautumisen ehdot

Osallistumismaksun maksamalla saat osallistumisoikeuden lisäksi tulospalvelun, energiahuollon maalissa ja juomavesihuollon reitillä sekä peseytymismahdollisuuden ja ruokailun seisovasta pöydästä juoksusi jälkeen. Bonuksena toki paikallinen, pohjoiskarjalainen positiivinen ja kannustava ilmapiirin Kolin kauniissa kansallismaisemissa.

Huom. Reitin varrella on järjestäjän puolesta vain vesipisteitä. Juoksija kantaa itse tarvitsemansa juomat, energiat, suolat ja muut mahdolliset tarvikkeet.

Jos tapahtuma tai sen osa joudutaan pakottavien olosuhteiden (force majeure) vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Peruutuspaikat ja sarjavaihdot

Peruutuspaikkoja voi ostaa sekä myydä. Osallistujat vastaavat itse paikkojen välittämisestä (ostajan/myyjän kontaktointi, maksuliikenne) toisilleen. Järjestäjä tarjoaa peruutuspaikkojen osto- ja myyntitorin tapahtuman nettisivuilla. Myyntitilanteessa paikkansa myyvä juoksija päivittää ostajan tiedot ilmoittautumisjärjestelmään. Tämän hän voi tehdä nettilinkillä, jonka sai sähköpostilla, kun ilmoittautui tapahtumaan. 

Ketä muita on viivalla?

Tapahtuman ilmoittautuminen avataan 27.1.2019 klo 18.00. Osallistujalista päivittyy tänne ilmoittautumisen avauduttua.

Osallistujalista