×

Change Language

FI EN
×
×

Ilmoittautuminen

Myöhästyit, ilmoittautuminen on jo ohi!

Osallistujat 2021

Sarjat ja hinnat

 

Sarjat ja matkat 2021
Sarja Osallistumismaksu Osallistujamäärä
130 km 110 €  
65 km 85 €  
43 km retki 75 €  
43 km  75 €  
21 km 65 €  
7 km 50 €  

Kaikilla matkoilla (pl. 7km ja retki 43km) palkitaan kolme parasta sekä 43km matkalla ikäluokkasarjan M/N 45 kolme parasta. 

Ilmoittautumisen ehdot

Osallistumismaksun maksamalla saat osallistumisoikeuden lisäksi tulospalvelun, energiahuollon maalissa ja juomavesihuollon reitillä sekä peseytymismahdollisuuden ja ruokailun seisovasta pöydästä juoksusi jälkeen. Bonuksena toki paikallinen, pohjoiskarjalainen positiivinen ja kannustava ilmapiirin Kolin kauniissa kansallismaisemissa.

Huom. Reitin varrella on järjestäjän puolesta vain vesipisteitä. Juoksija kantaa itse tarvitsemansa juomat, energiat, suolat ja muut mahdolliset tarvikkeet.

Jos tapahtuma tai sen osa joudutaan pakottavien olosuhteiden (force majeure) vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Voit perua oman osallistumisesi tai voit siirtää osallistumisoikeutesi seuraavaan vuoteen ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla. Siirtomaksu vuodella eteenpäin on 20€. Emme palauta osallistumismaksua. Voit myös siirtää osallistumisoikeuden toiselle ilmaiseksi (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) 17.9 asti. Miten perun tai siirrän osallistumiseni tai vaihdan sarjaa? Lue ohjeet tästä.

Maksutavat

1. Verkkomaksu. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa/ Mastercard korttimaksut.

2. Liikuntaetu. osallistumisen voi maksaa Smartum Saldo -verkkomaksulla, Edenred-mobiilimaksulla, Eazybreak-mobiilimaksulla tai ePassin mobiilimaksulla. Mitkään paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

Liikuntaeduilla maksaminen tapahtuu seuraavasti:

  • Täytä ilmoittautumislomake
  • Kirjoita Voucher-kohtaan "LIIKUNTAETU"
  • Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen suorita maksu valitsemallasi liikuntaedulla. Etsi käyttöpaikaksi Vaarojen Maraton (2021).

Maksu on suoritettava 2.2.2021 klo 23.59 mennessä. Maksamattomat ilmoittautumiset poistetaan järjestelmästä.

Huomaa nämä asiat:

  • Liikuntaetu on henkilökohtainen. Et voi maksaa toisen nimiin ilmoittautumista tai siirtää ilmoittautumista toisen nimiin.
  • Voit maksaa liikuntaeduilla vain osallistumismaksun. Mahdolliset muut lisäpalvelut voit maksaa verkkomaksuna.

Osallistumisoikeudet jakaantuvat näin

Osallistumisoikeus on seuraavilla ryhmillä

  • Vuodelta 2020 osallistumisoikeutensa siirtäneet. Heille lähetetään erilliset ohjeet sähköpostilla. Vahvista osallistumisesi viimeistään 30.1.2021. Ota yhteyttä info@vaarojenmaraton.fi, jos sinulla on kysyttävää. 
  • Edellisen vuoden tuloslistan 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa pl. Retkisarja. Heille lähetetään erilliset ohjeet sähköpostilla. Vahvista osallistumisesi maksamalla viimeistään 30.1.2021. Jos maksua ei ole suoritettu 31.1. mennessä, paikkasi vapautetaan myyntiin. Ota yhteyttä info@vaarojenmaraton.fi, jos sinulla on kysyttävää. 
  • Vuoden 2021 BUFF®Trail Tour Finlandin 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa Nuuksio Classic Trail Marathonin jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta Nuuksio Classicin jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
  • Vuoden 2021 Ultra Trail Tour Finlandin kärkijuoksijat sekä Ultra Trail Tour Finisher -kandidaatit NUTS Ylläs Pallas -tapahtuman jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta NUTS Pallaksen jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
  • Yhteistyökumppanit (median edustajat, osallistumisoikeuden voittaneet, kutsuvieraat ja mahdolliset muut kumppanit).  

Peruutuspaikat

Peruutuspaikkoja voi ostaa sekä myydä. Osallistujat vastaavat itse paikkojen välittämisestä (ostajan/myyjän kontaktointi, maksuliikenne) toisilleen. Järjestäjä tarjoaa peruutuspaikkojen osto- ja myyntitorin tapahtuman nettisivuilla. Myyntitilanteessa paikkansa myyvä juoksija päivittää ostajan tiedot ilmoittautumisjärjestelmään. Tämän hän voi tehdä nettilinkillä, jonka sai sähköpostilla, kun ilmoittautui tapahtumaan. 

 

Osta ja myy -palsta löytyy linkissä olevan sivun lopusta.

Ketä muita on viivalla?

Tapahtuman ilmoittautuminen avataan 31.1.2021 klo 20.21. Osallistujalista päivittyy tänne ilmoittautumisen avauduttua.

Osallistujalista