×

Change Language

FI EN
×
×

Sold Out

Tarkista peruutuspaikat osto- ja myyntipalstalta

Ilmoittautuneet

Ilmoittautumisen ehdot

Osallistumismaksun maksamalla saat osallistumisoikeuden lisäksi tulospalvelun, energiahuollon maalissa ja juomavesihuollon reitillä sekä peseytymismahdollisuuden ja ruokailun seisovasta pöydästä juoksusi jälkeen. Bonuksena toki paikallinen, pohjoiskarjalainen positiivinen ja kannustava ilmapiirin Kolin kauniissa kansallismaisemissa.

Huom. Reitin varrella on järjestäjän puolesta vain vesipisteitä. Juoksija kantaa itse tarvitsemansa juomat, energiat, suolat ja muut mahdolliset tarvikkeet.

Jos tapahtuma tai sen osa joudutaan pakottavien olosuhteiden (force majeure) vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Voit perua oman osallistumisesi tai voit siirtää osallistumisoikeutsei seuraavaan vuoteen ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla. Emme palauta osallistumismaksua. Voit myös siirtää osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille). Miten perun tai siirrän osallistumiseni tai vaihdan sarjaa? Lue ohjeet tästä.

Maksutavat

1. Maksa osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa/ Mastercard korttimaksut.

2. Maksa osallistumismaksu Smartum Saldo -verkkomaksulla, Edenred-mobiilimaksulla, Eazybreak-mobiilimaksulla tai ePassin mobiilimaksulla. Mitkään paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

Liikuntaeduilla maksaminen tapahtuu seuraavasti:

  • Täytä ilmoittautumislomake
  • Kirjoita Voucher-kohtaan "LIIKUNTAETU"
  • Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen suorita maksu valitsemallasi liikuntaedulla. Etsi käyttöpaikaksi Vaarojen Maraton (2020).

Maksu on suoritettava 2.2.2020 klo 23.59 mennessä. Maksamattomat ilmoittautumiset poistetaan järjestelmästä.

Huomaa nämä asiat:

  • Liikuntaetu on henkilökohtainen. Et voi maksaa toisen nimiin ilmoittautumista tai siirtää ilmoittautumista toisen nimiin.
  • Voit maksaa liikuntaeduilla vain osallistumismaksun. Mahdolliset muut lisäpalvelut voit maksaa verkkomaksuna.

Osallistumisoikeudet jakaantuvat näin

Osallistumisoikeus on seuraavilla ryhmillä

  • Vuodelta 2019 osallistumisoikeutensa siirtäneet. Heille lähetetään erilliset ohjeet sähköpostilla. Vahvista osallistumisesi viimeistään 30.1.2020. Ota yhteyttä info@vaarojenmaraton.fi, jos sinulla on kysyttävää. 
  • Edellisen vuoden tuloslistan 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa pl. Retkisarja. Heille on lähetetetään erilliset ohjeet sähköpostilla. Vahvista osallistumisesi maksamalla viimeistään 30.1.2020. Jos maksua ei ole suoritettu 29.1. mennessä, paikkasi vapautetaan myyntiin. Ota yhteyttä info@vaarojenmaraton.fi, jos sinulla on kysyttävää. 
  • Vuoden 2020 BUFF®Trail Tour Finlandin 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa Nuuksio Classic Trail Marathonin jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta Nuuksio Classicin jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
  • Vuoden 2020 Ultra Trail Tour Finlandin kärkijuoksijat sekä Ultra Trail Tour Finisher -kandidaatit NUTS Ylläs Pallas -tapahtuman jälkeen. Heihin otetaan yhteyttä ja tarjotaan osallistumismahdollisuutta NUTS Pallaksen jälkeen, jos he eivät sitä ennen ole ilmoittautuneet.
  • Yhteistyökumppanit (median edustajat, osallistumisoikeuden voittaneet, kutsuvieraat ja mahdolliset muut kumppanit).  

Peruutuspaikat

Peruutuspaikkoja voi ostaa sekä myydä. Osallistujat vastaavat itse paikkojen välittämisestä (ostajan/myyjän kontaktointi, maksuliikenne) toisilleen. Järjestäjä tarjoaa peruutuspaikkojen osto- ja myyntitorin tapahtuman nettisivuilla. Myyntitilanteessa paikkansa myyvä juoksija päivittää ostajan tiedot ilmoittautumisjärjestelmään. Tämän hän voi tehdä nettilinkillä, jonka sai sähköpostilla, kun ilmoittautui tapahtumaan. 

 

Osta ja myy -palsta löytyy linkissä olevan sivun lopusta.

Ketä muita on viivalla?

Tapahtuman ilmoittautuminen avataan 31.1.2020 klo 20.20. Osallistujalista päivittyy tänne ilmoittautumisen avauduttua.

Osallistujalista