×

Change Language

FI EN
×
×

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa su 29.1.2023 kello 20.23!

Ilmoittaudu tästä!

Sarjat ja hinnat

Sarjat ja matkat 2023
Sarja Osallistumismaksu
130 km 150 €
65 km 105 €
43 km  95 €
21 km 65 €
7 km 50 €

Kaikilla matkoilla (pl. 7km) palkitaan kolme parasta.

Ilmoittautumisen ehdot

Osallistumismaksun maksamalla saat osallistumisoikeuden lisäksi tulospalvelun, energiahuollon maalissa ja juomavesihuollon reitillä sekä peseytymismahdollisuuden ja ruokailun seisovasta pöydästä juoksusi jälkeen. Bonuksena on paikallinen, pohjoiskarjalainen positiivinen ja kannustava ilmapiirin Kolin kauniissa kansallismaisemissa.

Huom. Reitin varrella on järjestäjän puolesta vain vesipisteitä. Juoksija kantaa itse tarvitsemansa juomat, energiat, suolat ja muut mahdolliset tarvikkeet.

Jos tapahtuma tai sen osa joudutaan pakottavien olosuhteiden (force majeure) vuoksi perumaan, järjestäjällä on oikeus pidättää 50% osallistumismaksusta ja palauttaa 50% osallistujalle.

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Voit perua oman osallistumisesi tai voit siirtää osallistumisoikeutesi seuraavaan vuoteen ilmoittautumislinkin kautta 24 tuntia ennen tapahtuman ensimmäistä lähtöä. Siirtäminen on mahdollista tehdä kerran. Siirtomaksu vuodella eteenpäin on 20 €. Emme palauta osallistumismaksua. Voit myös siirtää osallistumisoikeuden toiselle ilmaiseksi (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille) viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Miten perun tai siirrän osallistumiseni tai vaihdan sarjaa? Lue ohjeet tästä.

Maksutavat

1. Verkkomaksu. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa/ Mastercard korttimaksut.

2. Liikuntaetu. osallistumisen voi maksaa Smartum Saldo -verkkomaksulla, Edenred-mobiilimaksulla, Eazybreak-mobiilimaksulla tai ePassin mobiilimaksulla. Mitkään paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

Liikuntaeduilla maksaminen tapahtuu seuraavasti:

 • Täytä ilmoittautumislomake
 • Kirjoita Voucher-kohtaan sarjakohtainen liikuntaetu seuraavista:

  Vaarojen Pyrähdys 7 km: LIIKUNTAETU7 
  Vaarojen Puolikas 21 km: LIIKUNTAETU21
  Vaarojen Maraton 43 km: LIIKUNTAETU43
  Vaarojen Extreme 65 km: LIIKUNTAETU65
  Vaarojen Ultra 130 km: LIIKUNTAETU130
   
 • Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen suorita maksu valitsemallasi liikuntaedulla. Etsi käyttöpaikaksi Vaarojen Maraton (2023).

Maksu on suoritettava 31.1.2023 klo 23.59 mennessä. Maksamattomat ilmoittautumiset poistetaan järjestelmästä.

Huomaa nämä asiat:

 • Liikuntaetu on henkilökohtainen. Et voi maksaa toisen nimiin ilmoittautumista tai siirtää ilmoittautumista toisen nimiin.
 • Voit maksaa liikuntaeduilla vain osallistumismaksun. Mahdolliset muut lisäpalvelut voit maksaa verkkomaksuna.

Osallistumisoikeudet jakaantuvat näin

Osallistumisoikeus on seuraavilla ryhmillä

 • Vuodelta 2022 osallistumisoikeutensa siirtäneet. Heille lähetetään erilliset ohjeet sähköpostilla. Vahvista osallistumisesi viimeistään 28.1.2023. Ota yhteyttä info@vaarojenmaraton.fi, jos sinulla on kysyttävää. 
 • Vuoden 2023 BUFF®Trail Tour Finlandin 10 kärkijuoksijaa naisten ja miesten sarjoissa Aulanko Tower Trailin jälkeen 3 osakisan pisteiden perusteella. Top 10 juoksijoita pyydetään olemaan yhteydessä osallistumisen tiimoilta info@vaarojenmaraton.fi 17.9 mennessä.
 • Vuoden 2023 Ultra Trail Tour Finlandin kärkijuoksijat sekä Ultra Trail Tour Finisher -kandidaatit NUTS Ylläs Pallas -tapahtuman jälkeen. 2 osakisaa hyväksytysti suorittaneita pyydetään olemaan  yhteydessä info@vaarojenmaraton.fi 11.9.2022 mennessä osallistuakseen vuoden 2023 Vaarojen Maratonin ultralle.
 • Yhteistyökumppanit (median edustajat, osallistumisoikeuden voittaneet, kutsuvieraat ja mahdolliset muut kumppanit).  

Peruutuspaikat

Peruutuspaikkoja voi ostaa sekä myydä. Osallistujat vastaavat itse paikkojen välittämisestä (ostajan/myyjän kontaktointi, maksuliikenne) toisilleen. Myyntitilanteessa paikkansa myyvä juoksija päivittää ostajan tiedot ilmoittautumisjärjestelmään. Tämän hän voi tehdä nettilinkillä, jonka osallistuja sai sähköpostilla ilmoittautueessaan Vaarojen Maratonille. 

Hyvä palsta osallistumisoikeuden myynnille on esimerkiksi Facebookin Polkujuoksukeskustelu-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/285122868763289

Ketä muita on viivalla?

Katso osallistujalista tästä!

Osallistujalista