×

Change Language

FI EN
×
×

26.02.2018

Uudet kumppanit 2018: Garmin ja La Sportiva

Vaarojen Maratonilla on ilo julkaista vuoden 2018 uudet kumppanuudet maailman johtavan navigointituotevalmistaja Garminin sekä vaativiin olosuhteisiin jalkineita, asusteita ja varusteita valmistavan La Sportivan kanssa. 

Yhteistyösopimusten myötä Garmin ja La Sportiva tulevat näkymään vahvasti myös NUTS Karhunkierroksella Kuusamossa, NUTS Ylläs Pallaksella ja Pyhä Tunturimaratonilla, jotka ovat mukana yhteistyössä Vaarojen Maratonin kanssa.

Tapahtumajärjestäjät odottavat yhteistyötä innostuneina.

”Toivomme, että yhteistyö uusien kumppanien kanssa luo lisäsäpinää polkujuoksumarkkinoille, tuo lajille uutta näkyvyyttä ja vie sitä eteenpäin koko maassa”, sanovat Eero Lumme Northern Ultra Trail Servicestä ja Heikki Hamunen Vaarojen Maraton -tapahtumasta.

Uudet kumppanit näkyvät tapahtumaviikonloppuina paikan päällä sekä pitkin vuotta tapahtumien viestinnässä.


Haussa lisää näkyvyyttä kasvavalle lajille 

Uudet kumppanit toivovat kasvavalle lajille ja siihen kytkeytyville tuotteille lisänäkyvyyttä, tiivistää La Sportivan tuotteita Suomeen tuovan OAC Finland Oy:n Miika Vuorio.

”Vuosi 2018 on La Sportivan 90. toimintavuosi ja OAC Finlandin kymmenes vuosi. Juhlavuonna olemme innostuneina tuomassa uusia varustevaihtoehtoja Suomen polkujuoksumarkkinoiden paraatipaikoille. La Sportivalle tärkeää oli kumppanuus tapahtumien kanssa, joilla on merkitystä polkujuoksukulttuurin näkymisessä koko Pohjoismaiden mittakaavassa”, Vuorio sanoo.


Kasvotusten toukokuusta lokakuulle

Nyt solmittu yhteistyösopimus on Garminille ensimmäinen merkittävämpi markkinointisopimus polkujuoksutapahtumien kanssa Suomessa.

”Viime vuosina polkujuoksussa ja tapahtumissa tehty työ on sillä tasolla, että emme oikeastaan nähneet muuta vaihtoehtoa kuin lähteä mukaan. Nyt pakettiin kuuluu, ei vain yksi yksittäinen tapahtuma, vaan neljä eri tapahtumaviikonloppua toukokuusta lokakuulle. Tämä tuo jatkuvuutta näkyvyyteemme tapahtumissa – siellä, missä harrastajat ovat”, sanoo Garmin Nordic Finland Oy:n markkinointipäällikkö Juha Kainua.


Lisätietoa:

Garmin

Maailman johtava navigointituotteiden valmistaja autoiluun, ilmailuun, veneilyyn, ulkoiluun ja urheiluun. Yrityksellä on maailmanlaajuisesti yli 11 400 työntekijää 50 toimipaikassa. Suomessa yritystä edustaa Garmin Nordic Finland Oy. Lisätietoja markkinointipäällikkö Juha Kainua 044 5948 711 ja www.garmin.com

La Sportiva

Vuonna 1928 perustettu yritys, jonka juuret ovat Italiassa, Dolomiittien vuoristossa. Yritys on erikoistunut valmistamaan jalkineita vaativiin olosuhteisiin, muun muassa vuorikiipeilyyn, kiipeilyyn, retkeilyyn, juoksuun ja vuorihiihtoon. Maahantuoja Suomessa OAC Finland Oy. Lisätietoja toimitusjohtaja Miika Vuorio 0102291650 ja www.lasportiva.com

NUTS

Järjestää kolme upeaa polkujuoksutapahtumaa upeissa kansallispuistoissamme: NUTS Karhunkierros, NUTS Ylläs Pallas ja 2018 uutuutena NUTS-paketissa Pyhä Tunturimaraton. Koe yötön yö ja henkeäsalpaava tuntureiden avaruus! Lisätietoja tapahtumien johtajalta Eero Lumme 040 6605 280, nutskarhunkierros.fi, nutsyllaspallas.com ja tunturimaraton.fi.

Vaarojen Maraton

Vuodesta 2006 Kolin kansallispuistossa ja sen tuntumassa järjestetty, tuhannen osallistujan polkujuoksutapahtuma. Lisätietoja tapahtumapäällikkö Heikki Hamunen 0400-350900 ja www.vaarojenmaraton.fi