×

Change Language

FI EN
×
×

29.09.2020

Osallistujainfo 2020

Vaarojen Maraton 2020 juostaan viikonloppuna poikkeusjärjestelyin. Tutustuthan huolella ohjeisiin, jotta tapahtuma etenee kohdaltasi sujuvasti!

Tämän vuoden poikkeusjärjestelyiden tavoitteena on nopea läpivirtaus tapahtumakeskuksessa ja jonottamisen välttäminen. Siksi käytössä on

  • numeroiden nouto omatoimisesti ulkoilmassa Kolin seurojentalolla
  • rullaavat vapaat lähtöajat kilpalähtöjä lukuunottamatta
  • omatoiminen osallistujaruokailu S-ryhmän lahjakortilla

Lisäksi tänä vuonna ei järjestetä yleistä pesumahdollisuutta hotellilla, vaan osallistujien toivotaan hyödyntävän omia pesumahdollisuuksiaan.

Seuraavassa on tiivistettynä olennaiset asiat tämän vuoden ohjeista. Tutustuthan kaikkiin ohjeisiin täältä.
 

LÄHDÖT

Lähtöjen aikaikkunaa on venytetty tavallisesta ja käyttöön on otettu viitteelliset sadan hengen lähtöryhmät.

Kilpalähdöt ovat

  • Pe kello 18.00: 130 km                                                                                                 
  • Pe kello 22.00: yö 65 km
  • La kello 7.30: 65 km
  • La kello 8.45: 42,5 km
  • La kello 10.30: 13,5 km

Kilpalähdöissä ajanotto käynnistyy lähtölaukauksesta.

Muut lähtijät jaetaan sadan hengen lähtöryhmiin tavoiteaikojen perusteella. Näin tasataan lähdön kuormitusta. Voit varata paikan itsellesi sopivasta lähtöryhmästä sinulle lähetetyn henkilökohtaisen osallistujalinkin kautta.

Jonotuksen minimoimiseksi lähtöryhmät ovat viitteellisisiä, ja muilla kuin kilpalähdöillä on käytössä rullaava lähtöaika. Heillä ajanotto käynnistyy lähtöviivan ylityksestä. Lähtöryhmästä riippumatta voit siten startata reitille vapaasti sinulle sopivaan aikaan heti kun olet valmis lähtemään. Tavoitteena on minimoida näin tapahtuma-alueella vietetty odotusaika. Pyri kuitenkin noudattamaan oman lähtöryhmäsi aikaikkunaa, jotta lähdön kuormitus säilyisi mahdollisimman tasaisena.

Järjestäjät arpovat lähtöryhmät perjantaina 2.10. niille, jotka eivät ole tehneet valintaa torstai-iltaan kello 23.59 mennessä.

KULJETUKSET

Parkkipaikkoja on Kolin urheilukentällä (P1) sekä maisemahissin ala-asemalla (P2). Urheilukentältä on linja-auto/pikkubussikuljetus ylös Kolille. Kuljetuksissa on käytössä puolet normaalista paikkamäärästä ja kuljetuksen aikana on käytettävä kasvomaskia. Varaathan omat maskit mukaan!

Maisemahissin parkkipaikalta pääsee Kolille maisemahissin kyydillä. Hissi kulkee lauantaina kello 7-11 ja 12-19. Hissimatka kestää noin 10 minuuttia, joten pukeuduthan lämpimästi matkaa varten! Maisemahississä ei tarvitse käyttää maskia.

PESU JA RUOKAILU

Poikkeustilanteen vuoksi osallistujia pyydetään käyttämään oman majoituksensa pesutiloja. Koronatilanteen heikkenemisen vuoksi suihkut ja saunat eivät ole yleisessä käytössä tänä vuonna. Break Sokos Hotel Kolin Spa palvelee normaalisti sen aukioloaikojen kello 10-24 mukaan. Span lippuja voi ostaa hotellin vastaanotosta osallistujien tarjoushintaan. Spa palvelee asiakkaita normaalisti sen asiakasmäärän ja tilojen mukaan.

Turvallisuuden varmistamiseksi osallistujaruokailu toteutetaan tänä vuonna omatoimisesti ja hajautetusti yhteisruokailun sijaan. Osallistujat saavat maaliin tullessaan kymmenen euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin, joka on voimassa vuoden ajan kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Osallistujat voivat toteuttaa ruokailun lahjakortin avulla itselleen sopivassa S-ryhmän toimipaikassa.

Kolilla lahjakortti käy Break Sokos Hotel Kolille sekä Sale Kolin palveluihin. Break Sokos Hotel Kolin ravintola palvelee normaalisti 11.30-24.00 (keittiö avoinna 23 saakka). Päivällä tarjolla on lounasannos hintaan 13 € normaalin á la carte -listan lisäksi.

LISÄTIEDOT
Laita seurantaan Vaarojen Maratonin somekanavat facebook.com/vaarojenmaraton ja Instagram @vaarojenmaraton, niin pysyt kärryillä tunnelmista! Tapahtuman tunniste on #vaarojenmaraton.

Jos ohjeista tai tapahtumasta on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä!
Tehdään yhdessä tulevasta viikonlopusta ikimuistoinen toimimalla vastuullisesti ja jakamalla tunnelmia sosiaalisen median kautta! Tällaisina aikoina tapahtumilla on itseään suurempi merkitys.

Hannu Airila
Tapahtumapäällikkö
050 321 9714
info@vaarojenmaraton.fi