VÄRIÄ CV:HEN?

Haluatko tutustua tapahtumaan ensin talkoolaisena? Lähdetkö mukaan reissuun, mutta et osallistu juoksuun? Kiinnostaisiko järjestelytyö muuten vaan?

Juoksijoiden ja henkilökunnan yhteiseen taisteluun myönteisen hengen puolesta haetaan lisävoimia. Jos sinua kiinnostaa talkoilla sekä tuoda hyvää mieltä itsellesi ja juoksijoille, tutustu ja ota yhteyttä HR-osastoomme.

”Erittäin hienosti järjestetty tapahtuma. Jäi hyvin positiivinen kuva koko reissusta. Iloisella ja reippaalla mielellä tuntuivat olevan kaikki liikkeellä järjestäjiä myöten. Kaikki kilpailijat käyttäytyivät fiksusti ja kapeiden polkujen osuuksillakin ohittaminen onnistui aina helposti. Suuret kiitokset järjestäjille, hammasta jäi sen verran Kolittamaan, että eiköhän ensi vuonna kuljeta oikein ”sakkokierroksen” kera tuo reitti läpi.”
 

Voit täyttää tietojasi talkoolomakkeeseen tai lähettää niitä osoitteeseen samileinonen@hotmail.com.

Kerro viestissä

  1. Yhteystietosi
  2. Onko sinulla ajokortti
  3. Millaiset tehtävät kiinnostavat eniten (halaaminen maalissa/palkintojen jaossa, liikenteenohjaus, kisakeskuksen tehtävät (mm. ilmoittautumisen vastaanotto), ensiapu maastossa tai kisakeskuksessa, maastoetsintäpartion tehtävät, valokuvaaminen/videointi, nettipäivitykset, maasto-opasteiden pystytys ja purku)
  4. Millä ajalla olisit käytettävissä (to-su)
  5. Tarvitsetko majoitusta
  6. Allergiat ja erityisruokavaliot
  7. Lisätiedot (mm. erityisosaaminen, rajoitteet)

Talkoolaisille on luvassa yhteismajoitus ja ruokailut. Lisätietoa Vaarojen Maratonin talkootehtävistä saat henkilöstöjehu Samilta, 050-5578003, samileinonen@hotmail.com

Toivotamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme.