Henkilökunta

Vaarojen Maratonin taustalla on Karelian Seikkailu-urheilijat ry. Suuri osa tapahtuman henkilökunnastakin on seuran jäseniä. Mutta myös muita.

Kisaviikonloppuna liikenteenohjauksessa, kisakeskuksen palveluissa, ensiaputehtävissä, maalialueella, juontajina, palkintojen jaossa, viestinnässä, valokuvaajana sekä maasto-opasteiden pystytyksessä ja purkamisessa järjestelyihin osallistuu noin sata vapaaehtoista. Ikähaitari on viime vuosina ollut 10-75 vuotta.

Joka vuosi talkoolaiseksi ilmoittautuu myös uusia kasvoja. Sellaisia, jotka tulevat joko keräämään rohkeutta seuraavana vuonna odottavaa omaa juoksua varten tai kannustamaan omia seuralaisiaan.

Pitkämatkalaisimmat ajavat Kuusamosta, Oulusta ja pääkaupunkiseudulta. Toistaiseksi hyvin moni mukaan lähtenyt on tullut paikalle seuraavanakin vuonna. Tämä piirre toivottavasti säilyy.

Työhaastattelua ei henkilökunnalle erityisesti pidetä. Henkilöstöltä kuitenkin toivotaan ulkoilma- ja palveluhenkisyyttä sekä kannustavaa asennetta. Tai ainakin jotakin näistä.

Jos sinua kiinnostaa olla osa henkilöstövahvuutta, vinkkaa siitä henkilöstöpäälliköllemme sami.leinonen(at)pokali.fi tai täytä tietosi Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n talkoolaispankkiin. Vaarojen Maratonin henkilöstöetuihin kuuluvat yhteismajoitus sekä ruokailut Kolilla. Tervetuloa!