Kiitos ja kohti ensi vuotta

Lämmin kiitos hengessä ja paikan päällä mukana olleille! Lämmin kiitos osallistujille, teitte jälleen kerran vaikutuksen: iloista, fiksua ja kanssajuoksijaa kannustavaa sakkia!

Tämän vuoden Vaarojen Maraton oli iso askel reittiuudistuksen myötä.

Kiitos juoksijoille! Kiitos vierailusta, hyvän hengen luomisesta ja rakentavassa sävyssä annetuista ehdotuksista. Saimme ison kasan ideoita, kuinka kehittää tapahtumaa.

Kiitos henkilökunnalle! Teitte jälleen vaikutuksen: kokeneiden tekijöiden joukkoon saimme uusia osaajia, osin lyhyelläkin varoajalla. Oli ilo nähdä ja kuulla omatoimisia ja aktiivisia, jotka osaavat, välittävät ja tekevät.

Lämmin kiitos kumppaneille! Oli ilo nähdä kuin olitte mukana ja osallistuitte, ei vain "firman nimissä" vaan välittävinä ihmisinä ja innostuneina harrastajina. 

Vuoden 2017 tapahtuman rakentaminen alkaa

Vuoden päästä vaaroilla juostaan lokakuun ensimmäisenä täytenä lokakuun viikonloppuna 6.-7.10.2017. 

Vuoden 2017 tapahtuman rakentaminen käynnistyy syksyn 2016 tapahtumapalautteella. Keräämme palautteet osallistujien lisäksi kumppaneilta. Metsähallituksen kanssa käymme keskustelun reiteistä, jotka uusittiin tälle syksylle. 

Palautekeskustelut käymme lähiviikkojen aikana. Jos reittien suhteen ei tule radikaaleja muutostarpeita, pääsemme kertomaan vuoden 2017 tapahtuman sisällöistä marraskuussa.

Tavoitteena on, että meillä on valmiudet avata ilmoittautuminen tapahtumaan edellisiä vuosia aiemmin, jo tammi-helmikuussa.