Paketti kasassa

Kisaviikonloppu tuli ja meni. Liikkujia oli hienosti enemmän kuin aiemmin. Tapahtumia ja sattumiakin oli lauantai-päivän aikana enemmän. Pientä kihelmöintiä oli ilmeisesti monilla osallistujista. Myös järjestelyjen puolelta oli kysymyksiä, kuinka kaikki toimisi. Palautetta olemmekin jo saaneet (kiitos siitä). Kohta lähtee palautelomake sähköposteihin täytettäväksi. Lomakkeeseen toivomme yhtä hyvää vastausprosenttia kuin viimekin vuonna niin tapahtuman kehittämiselle saadaan kunnon eväitä.

Sunnuntain mäkijuoksun jälkeen pakattiin Kolilla bajamajat, p-alueiden opasteet ja teipit sekä reitin varrella odottaneet kyltit. Kamat seuran varastoon odottamaan tulevia tapahtumia. Autot vuokraamoon. Kotona oltiin jo ennen pimeän laskeutumista. Sunnuntaina sai jo riisua viikonlopun teemapäähineen.

Palautetta odotellessa hieman palautetta osallistujille: Paikalle oli valikoitunut hienolla asenteella varustettuja miehiä ja naisia. Ihminen vastaan luonnonvoimat -kisassa ihmiset voittivat ja kaikki palasivat jollakin viissiin kisakeskukseen.. Luonto hyökkäsi kimppuun sakean ampiaisparven muodossa mutta siitäkin selvittiin. Sähköpostiin tulleissa palautteissa on kovasti kiitelty hyvää henkeä, mistä kiitos kaikille mukana jolkotelleille.

Erityiset kunnianosoitukset ja kiitokset roskattomaan suoritukseen pyrkineille ja päässeille! Roskat kulkivat repuissa tai taskuissa ja löysivät hienosti juottopisteillä odottaneisiin roskiksiin. Tämä lämmittää itse kunkin mieltä.

Kisanalusviikko ja viikonloppu olivat hektistä aikaa ja nyt tahti hellittää. Tekemistä riittää vielä, mutta tempo on verkkaisempi. Maanantaina iskenyt flunssakin verottaa vauhtia, mutta vielä täältä noustaan. Ensi vuonna Vaarojen Maratonin viikonloppu ajoittuu ajalle 7.-9.10. Sen ohjelmaa ryhdytään työstämään kyllä, mutta ei kuitenkaan aivan välittömästi. Kiitos kaikille osallistujille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille, muille rinnalla kulkeneille ja hengessä mukana olleille!

VM2010lopetus

Tukka hyvin, kaikki hyvin.